طبق تحقیقات بیساری از روان شناسان و متخصصان اولین گام در برخورد با همسر سیگاری را واقع بینی فرد می دانند در حقیقت باید شما به این موضوع واقف شوید که همسر شما دچار اعتیاد به یک ماده مخدر با نام نیکوتین است و این امر دو او وابستگی ایجاد کرده است که موجب می شود دست به مصرف سیگار ببرد. بنابراین تمام افرادی که سیگار مصرف می کنند از روی وابستگی به این امر روی می آورند و پذیرش این وابستگی از سوی اطرافیان می تواند به آنها کمک بیشتری کند و به همراهی آن ها منجر می شود. بعد از این گام اساسی شما باید مسیرهای دیگری را برای ترک همسر خود طی کنید و توجه داشته باشید که همراهی شما و اعتماد به نفسی که به او می دهید در این زمینه تاثیر شگرفی خواهد داشت.

برخورد صحیح با همسر سیگاری

افراد دلایل مختلفی برای سیگار کشیدن دارند ممکن است برخی از آن ها از روی تفریح و به شکل تفننی سیگار مصرف کنند و برخی دیگر نیز از روی وابستگی شدیدی که دارند سیگار می کشند. در هر صورت هر فردی دارای یک بهانه ای برای مصرف این ماده مخدر است که شما بهتر است به عنوان یک همراه ابتدا علت مصرف سیگار را از همسر خود جویا شوید.


صبر و بردباری شما در برخورد با همسر سیگاری بسیار موثر است زیرا ممکن است بارها با امتناع از سوی همسرتان مواجه شوید که در صورت نداشتن صبر دلسرد خواهید شد. به خوبی دشواری های مسیر را برای خودتان و همسرتان پیش بینی کنید و با واقعیت پیش بروید تا کمتر دچار مانع و مشکل شوید.


به طور کلی توصیه می شود تا در برخورد با همسر خود به یک سری از نکات توجه بیشتری داشته باشید رعایت این نکات به شما کمک می کند تا اعتماد همسرتان را به خود جلب کنید و شیوه های شما بیشتر تاثیر خواهد داشت.

۱- سرزنش نکردن

به خاطر داشته باشید که سرزنش کردن و تحقیر کردن همسرتان می تواند به عنوان یک مانع جدی عمل کنید و نه تنها او را به ترک کردن وادار نمی کند بلکه موجب نفرت در رابطه شما خواهد شد و رابطه عاطفی شما را دچار مشکل خواهد کرد. شما بیش از هر فرد دیگری باید این اعتماد به نفس و توانایی را در همسرتان ایجاد کنید که می تواند با این بیماری و وابستگی مقابله کند.

۲- محیط را کنترل کنید

در برخورد با همسر سیگاری یکی از نکاتی که باید بدان توجه داشته باشید مهیا کردن محیط آراو و درست ایت در حقیقت شما باید فضای مناسبی را برای ترک کردن همسرتان ایجاد کنید و او را از فضای قبلی دور نگه دارید. همچنین کاهش استرس و نگرانی نیز باید تحت کنترل قرار گیرد زیرا بسیاری از این افراد به دلیل استرس به مصرف سیگار دست می زنند.

۳- حرف های او را گوش دهید

همراه بودن شما به این معنا است که باید به عنوان یک دوست قابل اعتماد در کنار او باشید و با گوش دل به سخنان او گوش دهید. همچنین باید توجه داشته باشید که در بحث ها و صحبت های خود او را نصیحت نکنید.

۴- اراده او را محکم کنید

در اینجا باید با بالا بردن اعتماد به نفس و تکنیک های تقویت عزت نفس توانایی ترک کردن را در همسرتان ایجاد کنید. این کار از طریق تشویق، افتخار، صبحبت کردن و هدیه دادن به همسر سیگاری امکان پذیر است.شما باید به خوبی عدم اعتماد به نفس و راه های رهایی از آن را بشناسید که در این زمینه می تواند کمک کننده باشد.

*منبع: آرگا